Ampeg muzička oprema je ikonična marka u svetu bas pojačala i ozvučenja. Koja se ističe svojom bogatom istorijom, inovativnim dizajnom i karakterističnim zvukom. Od osnivanja 1949. godine, Ampeg je postao sinonim za moćan, dubok i definisan bas zvuk koji je omiljen među muzičarima širom sveta.

Jedan od najpoznatijih proizvoda Ampega je legendaran SVT (Super Vacuum Tube) bas pojačalo, koje se smatra jednim od najmoćnijih i najtraženijih pojačala u industriji. Sa svojim karakterističnim toplog zvuka i ogromne snage. SVT je postao standard na bini i u studiju za muzičare koji traže autentičan bas zvuk koji se ističe.

Ampeg nudi širok spektar bas pojačala, zvučnika i ozvučenja koji zadovoljavaju potrebe različitih muzičkih stilova i performanskih okruženja. Bez obzira da li svirate rok, džez, bluz ili metal, Ampegova oprema pruža moćan i definisan zvuk koji se ističe u miksu i inspiriše performanse.

Ampeg također proizvodi i bas gitare, pedale efekata i dodatnu opremu. Koja dopunjuje njihovu liniju proizvoda i omogućava muzičarima da ostvare svoje kreativne vizije i izraze svoj jedinstveni zvuk.

Ukratko, Ampeg je nezaobilazna marka za sve ljubitelje bas zvuka. Sa svojom dugogodišnjom tradicijom, inovativnim proizvodima i neprevaziđenim zvukom koji inspiriše generacije muzičara širom sveta.

AMPEG

AMPEG, Pedala-Foot switch, AFP-1

Highlights:

Foot switch za Ampeg pojačala.

AMPEG, Bag Head , PF-350

Highlights:

Torba za bas pojačalo.

AMPEG, Cover Cabinet, PF-115LF

Highlights:

Zaštitna presvlaka za Ampeg PF-115LF bas box.

AMPEG, Cover Cabinet, PF-410HLF

Highlights:

Zaštitna presvlaka za Ampeg PF-410HLF bas box.

AMPEG, Analog Bass Preamp, CLASSIC

Highlights:

Analogno predpojačalo za bas gitaru.

AMPEG, Bass Overdrive pedala, SCRAMBLER

Highlights:

Ampeg bas overdrive.

AMPEG, Bas pojačalo 1-10″ Combo 40W, BA-110V2

Highlights:

Kombo bas pojačalo, 40W.

AMPEG, Bas pojačalo D Class 350W, PF-350

Highlights:

Bas pojačalo, glava, 350 W.

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup