Audac muzička oprema je belgijski proizvođač profesionalne audio opreme. Ističe se svojim inovativnim proizvodima visokog kvaliteta. Sa sedištem u belgijskom gradu Kontichu, Audac se specijalizuje za proizvodnju različitih vrsta audio opreme. Uključujući pojačala, zvučnike, mikrofone, miksete, instalacijske sisteme, kao i audio dodatke i pribor.

Jedna od ključnih karakteristika Audac-a je fokus na kombinaciji vrhunskog kvaliteta zvuka, estetike i tehnoloških inovacija. Njihovi proizvodi se često koriste u raznim profesionalnim okruženjima, kao što su restorani, barovi, klubovi, konferencijski prostori, verski objekti, škole, stadioni i brojni drugi javni prostori.

Audac je poznat po svojoj sposobnosti da pruži rešenja prilagođena potrebama korisnika. Bilo da se radi o instalaciji zvučnog sistema u malom restoranu ili kompleksnom ozvučenju velike sportske dvorane. Njihova oprema se ističe pouzdanošću, dugotrajnošću i mogućnošću prilagođavanja različitim zahtevima instalacija.

Pored toga, Audac je prepoznat po svojoj posvećenosti održivosti i ekološkim inicijativama. Kompanija se trudi da minimizira ekološki otisak svoje proizvodnje i poslovanja kroz upotrebu održivih materijala, energetsku efikasnost i druge prakse koje podržavaju zaštitu životne sredine.

Ukratko, Audac je brend koji kombinuje vrhunski kvalitet zvuka, inovativnu tehnologiju i posvećenost održivosti kako bi pružio sveobuhvatna rešenja za profesionalnu audio opremu.

AUDAC

AUDAC, Extension mount ATEO2, WMA20/B

Highlights:

Nosač za ATEO zvučnike u crnoj boji.

AUDAC, Extension mount ATEO2, WMA20/W

Highlights:

Nosač za ATEO zvučnike u bibelot boji.

AUDAC, KUĆIŠTE MWX65 ZA ZID, WB-50/FS

Highlights:

WB50 su zidne kutije za ugradnju AUDAC zidnih kontrolnih ploča poput DW5066, MWX65 i WP523. WB-50/FS je čelična izvedba namijenjena za ugradnju u betonske zidove.

AUDAC, KUĆIŠTE ATENUATORA ZID, WB-3102/FS

Highlights:

WB3102/FS je kućište za VC3xx2 seriju attenuatora koje dozvoljava ugradnju u zid.

AUDAC, KUĆIŠTE ATENUATORA GIPS, WB-3102/FG

Highlights:

WB3102/FG je kućište za VC3xx2 seriju attenuatora koje dozvoljava ugradnju u šuplje zidove.

Na upit

AUDAC, Utičnica zidna XLR, CP45XLM/B

Highlights:

Utičnica s 3-polnim muškim XLR konektorom veličine D, dizajnirana za upotrebu s AUDAC, Niko ili standardnim instalacijskim materijalima 45 x 45. (Okvir za montažu i pokrovna ploča nisu uključeni)

1 2 3 21 22

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup