HANNABACH

Hannabach muzička oprema je sinonim za vrhunsku kvalitetu i tradiciju u svijetu klasičnih gitara i žica za gitaru. Sa više od 100 godina iskustva. Ovaj brend se ističe po svojoj posvećenosti izradi vrhunskih žica za klasičnu gitaru koje pružaju izuzetnu tonalnu kvalitetu i trajnost.

Žice Hannabach su omiljeni izbor mnogih vrhunskih gitarista širom svijeta. Zbog svog izuzetno preciznog dizajna i karakterističnog tona koji inspiriše izvođače da postignu najbolje moguće performanse. Njihova paleta proizvoda obuhvata širok spektar žica različitih debljina i materijala, omogućavajući gitaristima da pronađu savršen set žica koji odgovara njihovom stilu sviranja i preferencijama.

Pored žica za klasičnu gitaru, Hannabach takođe proizvodi i žice za akustične gitare, električne gitare i bas gitare. Koristeći istu pažljivu izradu i visokokvalitetne materijale koji su postali simbol kvaliteta ovog brenda.

Sa reputacijom koja se proteže širom sveta kao pouzdan i inovativan proizvođač žica za gitaru, Hannabach ostaje prva opcija za muzičare koji traže vrhunsku tonalnu kvalitetu i pouzdanost u svojoj opremi.

HANNABACH

Showing all 9 results

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup