Dostava

UVJETI  DOSTAVE

Dostava se vrši putem dostavne službe-kurirske službe koje obavljaju usluge transporta. 

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat na željenu adresu. Za pošiljke većih gabarita (klaviri, zvučne kutije…) dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućava prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac nego samo do ulaza u zgradu. 

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200 KM. Za naručenu robu u iznosu manjem od 200 KM, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 10 KM.

Dostavna služba najčešće dostavlja robu u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu, radnim danom od ponedeljka do četvrtka, a kada dostavna služba preuzme pošiljku u petak, dostava će se obaviti u ponedeljak.

Kupac će putem elektroničke pošte, od strane Prodavatelja, primiti obavijest o planiranom terminu dostave proizvoda. Ova obavijest za Kupca je informativne naravi i ne obvezuje prodavatelja. Dostavna služba će, putem telefona/mobitela, kontaktirati Kupca i dogovoriti vrijeme dostave proizvoda. 

Proizvod se smatra isporučenim kada kupac (ili od kupca ovlaštena osoba) parafira dostavnoj službi potvrdu o preuzimanju-dostavni list.

Promet-Tehno d.o.o. nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe, u slučaju bilo kakvih vidljivih oštećenja na robi, kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta, unijeti primjedbu na dostavni list, te istu putem mail-a ili telefonom, prijaviti Prodavatelju.

Odabir dostavljača je odgovornost prodavatelja, te prodavatelj odgovara samo i isključivo za izbor dostavljača.

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup