O nama

Promet Tehno

Davne 1995. godine osnovali smo Promet Tehno d.o.o. te smo se upustili u pravu muzičku avanturu. Svakim danom opravdavali smo povjerenje naših kupaca i partnera te smo ubrzo postali ekskluzivni zastupnici Yamaha muzičkih instrumenata za Bosnu i Hercegovinu.
Osim muzičkih instrumenata, u našem asortimanu možete pronaći razglase, studijsku opremu, miksete, mikrofone, hi-fi opremu, opremu za audio instalacije, rasvjetnu tehniku, opremu za ozvučavanje vjerskih objekata i još mnogo toga.

Kupci

Našu strast prema muzici i zvuku, prepoznali su amaterski i profesionalni muzičari, kulturno umjetnička društva, privatna poduzeća i državne ustanove, škole i Akademije, strana predstavništva, vjerske ustanove i mnogi drugi.

Kako bismo muziku učinili dostupnom na svim prostorima naše države, osigurali smo brzu i sigurnu dostavu „do kućnog praga“.

Zaposlenici

Naša muzička priča ne bi bila moguća bez naših zaposlenika sa kojima dijelimo istu viziju i ljubav prema muzici te im, uz stalnu edukaciju i stručno usavršavanje, nastojimo pružiti sigurno i poticajno radno okruženje kako bi svi zajedno rasli.

Društvena odgovornost

Kako bi našim kupcima osigurali najbolju vrijednost za uloženi novac postavili smo visoke standarde kvalitete vodeći se načelima konkurentnosti i društvene odgovornosti.

Nastojimo vratiti i zajednici u kojoj djelujemo te često podupiremo humanitarne aktivnosti i kulturne događaje kroz donacije i sponzorstva, a posebice smo usmjereni na djecu i mlade kako bi i oni jednog dana muzički obogatili naše živote.

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup