Pravila privatnosti

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA


Osobni podaci naših kupaca/korisnika su nam važna stavka. Administrator web trgovine, koja je u vlasništvu Promet-Tehno d.o.o., obavezan je čuvati osobne podatke svojih kupaca/korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Obavezujemo se na zaštitu osobnih podataka, na način da prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koje koristimo za ispunjenje naših obaveza.

Svi se podaci o kupcima/korisnicima strogo čuvaju, svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za potrebe poslovanja web trgovine Promet-Tehno d.o.o. prikuplja sljedeće podatke o kupcima/korisnicima:

• e-mail adresu koja je ujedno korisničko ime Kupca
• lozinku u šifriranom obliku
• spol
• ime i prezime
• adresu
• broj telefona za kontakt

Za tačnost podataka koje je kupac/korisnik unio na elektronski obrazac ne odgovaramo, već su oni krajnja odgovornost kupca/korisnika koji ih upisuje.

Svi podaci koje ste upisali prilikom registracije ili kupnje se pohranjuju trajno na web stranici Promet-Tehno d.o.o.. Privremeni kolačići se pohranjuju u memoriji poslužitelja samo za vrijeme posjeta i brišu se nakon sat vremena neaktivnosti na stranici, dok se trajni kolačići pohranjuju na računalo, pametni telefon ili tablet kupca/korisnika.

Administrator naše web stranice podatke može koristiti za potrebe statističkih analiza. Promet-Tehno d.o.o. se obavezuje da prikupljene podatke neće niti u jednom slučaju predati neovlaštenim osobama. Dostavnoj-kurirskoj službi povjerit  ćemo samo podatke koji su potrebni za dostavu na vašu kućnu adresu, a to su vaše ime i prezime, adresa stanovanja, mjesto stanovanja i broj telefona koji ste upisali kod registracije. S korisnikom ćemo stupiti u kontakt putem sredstava za komunikaciju na daljinu (telefon, e-mail), osim ako se korisnik tome izričito protivi.

U svakom trenutku se možete odjaviti i zatražiti brisanje vaših osobnih podataka trajno iz naših baza. To možete zatražiti putem vašeg profila na stranici ili nam poslati email na info@yamaha-bih.com sa naslovom: Brisanje osobnih podataka.

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup