YAMAHA, Bubanj elektronski, DTX-452K

1.529,00 KM

Požurite, ostalo ih je samo 1.
Highlights:

Yamaha DTX-452K je set elektronskih bubnjeva sa novorazvijenim pad-ovima i Yamahinim jedinstvenim floating sistemom. TP70S 3-zone snare pad dozvoljava da svirate direktno na opni doboša ili da svirate otvorene i zatvorene rimshot-e. FP6110A pedala za bas bubanja pomaže ovom setu da ostvari osjećaj akustičnog bubnja, a HH65 hi-hat kontroler dozvoljava ekspresivno sviranje hi-hat činele.

Opis

DTX dolazi sa 10 ugrađenih funkcija za vježbanje koje su jedino moguće na elektronskim bubnjevima. Ove funkcije uključuju Pad Gate funkciju, prilagođenu i početnicima, Rhythm Gate funkciju koja unapređuje precizan osjećaj za ritam koji je ključan za sviranje bubnjeva i Fast Blast funkciju koja mjeri brzinu vaših udaraca.

Yamaha zna sve što se može znati o bubnjevima. Zbog toga su uspjeli stvoriti kompaktan dizajn bez kompromisa kada dođe do esencije bubnja. Pozicija i ugao činela, doboša i tomova su podesivi tako da ih svaki svirač može prilagoditi sebi i svirati u udobnom i ispravnom položaju. DTX je opremljen Yamahinom bas pedalom, omiljenom među profesionalnim bubnjarima i vjerno proizvodi varijacije u zuvku bubnja. Visina komponenata može biti prilagođena i za djecu.

Tehničke specifikacije

DTX452K

Dimensions Width 269 mm
Height 147 mm
Depth 39 mm
Weight Weight 0.5 kg
Voices Drum and percussion: 287, Keyboard: 128
Drum kits 10 (all of which may be edited and overwritten)
Tempo 30 to 300 BPM (Tap Tempo and Voice Guidance functions)
Beat 1/4 to 9/4
Connectors SNARE, CRASH, HI-HAT CTL, KICK/PAD (mini stereo audio), TOM1, TOM2, TOM3, RIDE, HI-HAT(mini mono audio), USB TO HOST (type B), AUX IN (mini stereo audio), PHONES/OUTPUT (standard stereo audio), DC IN
Power Supply PA-130 (or an equivalent recommended by Yamaha)
Power Consumption 5 W

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup