Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI

Opći uvjeti poslovanja sadrže postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacija robe koje su ponuđene na web-trgovini Promet-Tehno d.o.o.

Promet-Tehno d.o.o. Kupcima/korisnicima  preporučuje da se prije kupovine upoznaju sa ovim Uvjetima te da ih redovito provjeravaju, kako bi uvijek bili upoznati sa  svojim pravima i obavezama kod ovog načina kupovine roba.

Korištenjem ovih internetskih stranica krajnji korisnik i/ili kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Općim uvjetima poslovanja.

PRODAVATELJ  je društvo Promet-Tehno d.o.o, Bedem 20/1, 77000 Bihać, Bosna i Hercegovina, 
KRAJNJI KORISNIK je posjetitelj ovih stranica,
KUPAC  je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.
CIJENE u web-trgovini su izražene u konvertibilnim markama (BAM) i sadrže PDV.
DOSTAVA robe naručene putem web trgovine Promet-Tehno d.o.o.  se vrši isključivo na teritoriju Bosne i Hercegovine putem dostavne službe-kurirske službe, a roba se šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od dana zaprimanja uplate. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od dana zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati radnog dana.

Promet-Tehno d.o.o. ima pravo bez ograničenja, objašnjenja i prethodnog upozorenja suspendirati (privremeno ili trajno) korisnički račun ukoliko postoji osnovana sumnja da je korisnik uključen u aktivnosti koje su u suprotnosti s Uvjetima korištenja.

CIJENA  PROIZVODA

Proizvodi naručeni putem web trgovine Promet-Tehno d.o.o. se plaćaju po cijeni koja je iskazana  u momentu kupovine artikla. Cijene u web trgovini iskazane su u konvertibilnim markama (BAM) sa uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV-om). Ukoliko u momentu otpreme proizvoda dođe do promjene cijene, kupcu će se obračunati cijena koja je važila u momentu naručivanja. Cijene se mogu mijenjati bez prethodnog obavještenja. S obzirom da se kupovina u web trgovini odvija preko elektronske platforme, moguće je da, usljed softverske greške,  prodajna cijena kupljenog artikla, u vrijeme zaključivanja ugovora, bude pogrešno iskazana (nesrazmjerno veća ili manja), Prodavatelj će o navedenom obavijestiti Kupca, uz obrazloženje o razlogu greške i ponuditi mu raskid ugovora, osim ako Kupac ne pristane da uplati razliku u cijeni do ispravne cijene.

Cijene iskazane u web trgovini važe samo za  web trgovinu i iste se mogu razlikovati od cijena u maloprodajnim objektima Promet-Tehno d.o.o..

POVRAT I ZAMJENA

Kupac ima pravo na povrat i/ili zamjenu robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju vas molimo da nam takav proizvod reklamirate u roku od 8 (osam) dana od dana preuzimanja, kako bismo dogovorili povrat i zamjenu reklamiranog proizvoda ili povrat novca (proizvod mora biti u originalnoj ambalaži u kojoj se nalaze svi kablovi, pribori, papiri i upustva).

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom (reklamacija proizvoda)  ili imate bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@yamaha-bih.com ili na telefonski broj 037/228 187. 

Nakon što Kupac reklamira ispravnost proizvoda, Promet-tehno d.o.o. će, posredstvom kurirske službe, u najkraćem roku osigurati preuzimanje robe. U slučaju da je reklamacija opravdana i da je proizvod vraćen u originalnoj ambalaži u kojoj se nalaze svi kablovi, pribori, papiri i upustva, otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti Promet-Tehno d.o.o. nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Promet-Tehno d.o.o. nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe, u slučaju bilo kakvih vidljivih oštećenja na robi, kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu, putem mail-a ili telefonom, prijaviti prodavatelju.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

I Prodavatelj (Promet-Tehno d.o.o.) i Kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava. U koliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave te za iznos kartične-bankarske provizije.

GARANCIJA I SERVIS

Za sve proizvode za koje promet-Tehno d.o.o. daje jamstvo-garanciju vrijede uvjeti navedeni u garantnom listu. Kupac je dužan čuvati račun i garantni list za cijelo vrijeme garantnog perioda. Garantni list smatra se punovažnim uz predočenje računa, bez obzira na to da li je ovjeren ili nije ovjeren od strane Promet-Tehno d.o.o.

Promet-Tehno d.o.o. jamči da će proizvod, koji se koristi sukladno priloženim uputama i garantnom listu, u garantnom roku pravilno funkcionirati. U slučaju kvara i drugih mogućih nedostataka Promet-Tehno d.o.o. se obvezuje da će izvršiti popravak ili zamjenu proizvoda u razumnom roku sukladno Zakonskim propisima. Pravo na korištenje garancije ostvaruje se isključivo uz predočenje računa. Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama nije osigurana jamstvom.

Nakon preuzimanja robe Kupac je u obavezi, bez odlaganja, robu pregledati i u roku od 8 dana obavijestiti prodavatelja o vidljivim nedostacima na robi. U suprotnom Prodavatelj ne odgovara za vidljive nedostatke na kupljenoj robi.

Servisiranje i prodaja originalnih rezervnih dijelova izvan garantnog roka osigurana je putem ovlaštenih servisera navedenih u garantnom listu.

IZJAVA O EVENTUALNIM POGREŠKAMA

Promet-Tehno d.o.o. nastoji osigurati da su podaci i informacije na ovim web stranicama tačni. Korisnik prihvaća korištenje ovih web stranica na svoju vlastitu odgovornost. Promet-Tehno d.o.o. ne jamči da će ova web stranica uvijek biti dostupna i raspoloživa te da neće sadržavati eventualne greške ili da će na njima objavljeni podaci biti tačni i pouzdani. Slike ne moraju 100% odgovarati izgledu proizvoda. Promet-Tehno d.o.o. ne odgovara za štetu  koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web stranice, ili nečega što je na njima objavljeno.

Svi proizvodi prikazani na ovoj web stranici su informativnog karaktera i podložni su promjenama bez ikakvih prethodnih najava. Sve slike i tekstovi su postavljeni u dobroj vjeri kako bismo Kupcu ponudili što više informacija. Za svaku pogrešnu sliku, navod u tekstu, cijenu ili trenutno stanje zalihe proizvoda, ne snosimo odgovornost. Trudimo se da sve eventualne greške ispravimo u što kraćem roku kako bi vaša kupovina bila što ugodnija.     

Moja košarica

Close

Nema proizvoda u košarici.

Kreni u kupovinu!

Login & Signup